Tájékoztatás a Déli-Belváros megújítása projekt III. ütemének munkálatairól – Újabb forgalomtechnikai változás lép életbe 2018.07.25-től

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Déli Belváros Megújítása projekt III. ütem elnevezésű fejlesztés munkálatai folytatódnak, melynek következtében 2018. július 25-től módosul a környező utcák forgalmi rendje:

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. beruházásában csőfektetési munkálatok okán a Reáltanoda utca eleje munkaterületté válik, így annak átjárhatósága megszűnik. Ennek megfelelően az Irányi és Károlyi utcákból érkező forgalom a Kossuth Lajos utca irányába kivezetésre kerül a Ferenciek terén található leengedett süllyedő oszlopon keresztül. A Reáltanoda utcába történő behajtás visszaáll az eredeti forgalmi rendnek megfelelően, a Kossuth Lajos utca – Magyar utca irányából lesz elérhető ismét. Az utcát elhagyni a Szép utcán keresztül lehetséges.

A Reáltanoda utcában lévő parkolóházak a fent leírt útvonalon folyamatosan megközelíthetőek maradnak.

A Semmelweis utca és környékének elérhetősége a déli irányból továbbra is megmarad, de a munkálatok okán életbe lépett ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, ne megszokásból, hanem figyelmesen közlekedjenek a tájékoztatónk hátulján bemutatott ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően.

A fejlesztésről további tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. kommunikációs vezetőjétől a 06-1-428-0425-ös telefonszámon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy előre egyeztetett időpontban személyesen.

A felújítás alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Ön megelégedésére is szolgálunk!

 

Budapest, 2018. július 19.

 

 

Tisztelettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.