Tájékoztatás az Aranykéz utca 4–6. szám előtti járdaburkolás ütemezett munkálatairól

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata megkezdte a Régi posta utca (Aranykéz utca és Apáczai Csere János utca közötti szakaszának), valamint a Türr István utca ütemezett, faltól falig történő megújítási munkálatait. A beruházás során megújul az Aranykéz utca 4–6. szám előtti járdafelület is.

Az Aranykéz utcában a járdaburkolást ütemezetten végzik, annak érdekében, hogy csak az a szakasz legyen elzárva a gyalogosok közlekedése elől, amelyen a felújítást éppen végzik, a többi területen addig is zavartalanul lehet közlekedni. Az első szakasz, a Régi posta utca felé legközelebb eső rész megújításával már elkészültek a szakemberek.

2024. október 1.

A következő munkaterület a már elkészült szakasztól az Aranykéz parkolóház kijáratának szegélyéig tart majd. Ennek a járdaszakasznak a bontási munkálata 2024. október 1-jén (kedden) kezdődik, ekkor még az innen nyíló társasházi és parkolóházi bejáratok megközelíthetők maradnak gyalogosan.

2024. október 2–7.

2024. október 2–7. között a burkolás és a kötési idő alatt sem a társasház bejárata, sem a parkolóház nem lesz megközelíthető gyalogosan. Várhatóan 2024. október 7-én, hétfő reggel 8 órától újra használhatóvá válik az összes, ezen a szakaszon nyíló bejárat.

Köszönjük a türelmet!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlesztéssel járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük. Amennyiben a beruházással kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2024. szeptember 26.                                      

Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.