A Belvárosi Zöldjárat karbantartás miatt ideiglenesen nem közlekedik 2024. február 15-29. között

Belváros Önkormányzata által az V. kerületi lakosság részére ingyenesen biztosított elektromos és környezetbarát Belvárosi Zöldjárat műszaki fejlesztési és szerviz okok miatt ideiglenesen nem közlekedik 2024. február 15-től. A járat tervezetten 2024. március elsején indul újra útjára.

A kerületi lakosságtól az a kérés érkezett Belváros Önkormányzatához, hogy vizsgálják meg egy fellépő kialakításának lehetőségét, mivel azoknál a megállóknál, ahol az akadálymentesség jegyében nincs kiemelt szegély, ott a járatra való fel- és leszállás nehézséget okozhatott.

A karbantartási idő alatt beépítik az utasok által kért fellépőt is, annak érdekében, hogy tavasztól kényelmesebben szolgálhassa ki a kerületi lakókat a járat az eddig megszokott útvonalon és menetrend szerint.

Amennyiben további észrevételük vagy javaslatuk van, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. munkatársai örömmel fogadják a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a 06-1-428-0426-os telefonszámon.