Tájékoztatás a József Attila utca 12. szám alatti társasház megközelítésének ideiglenes változásáról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzatának beruházásában zajlik a Hild téri játszótér megújítási munkálata. Korszerű játékokkal szereljük fel és teljesen megújítjuk a játszóteret, valamint a Mérleg utca csatlakozó szakaszát. Növeljük a zöldfelületet, akadálymentes, nyilvános illemhelyet építünk, kihelyezünk egy ivókutat, egy párásító berendezést, egy pingpongasztalt, új padokat, kerékpártámaszokat, hulladékgyűjtőket, valamint megújítjuk a közvilágítást. A munkálatok miatt a környéken az egyes ütemekhez kapcsolódva változik a gyalogos közlekedés útvonala.

Változás a gyalogos közlekedésben

A József Attila utca 12. számú ház előtti burkolat megújítási munkálatai miatt várhatóan 2023. május 30-ától ideiglenesen megváltozik a ház gyalog történő megközelítési útvonala.

A társasházba bemenni, valamint azt elhagyni a Mérleg utca felé lehet, a zsákutcai szakaszon megújított járdaszakaszon keresztül. A József Attila utca felé gyalogosan ideiglenesen nem lehet haladni, amíg a burkolási munkálatok zajlanak.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlesztéssel járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük. Bízunk benne, hogy az újabb közterület-szépítéssel az Ön és családja megelégedésére is szolgálunk.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2023. május 26.

Tisztelettel:

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.