Tájékoztatás a Mérleg utca kis szakaszán történő vízépítési munkálatról és a kapcsolódó ideiglenes forgalmi változásról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata a „Hild téri játszótér és környéke megújítása” beruházás keretében a Hild téri játszótér korszerűsítését, felújítását, a térhez kapcsolódó közterületek és Mérleg utca egy kis szakaszának megújítását végzi. A munkálatok alatt a környékbeli üzletek és társasházak megközelíthetősége végig biztosított.

2023. január 23. és február 22. között közműmunkálatba kezdenek a Mérleg utcai útpálya alatt a Hild tér vonalában, emiatt a Mérleg utca ezen szakaszát lezárják a közúti forgalom elől és a környéken ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend.

Ideiglenes forgalmi rend 2023. január 23. és február 22. között.

Az Október 6. utca és a Nádor utca közötti Mérleg utcai szakaszt zsákutcává alakítják. Behajtás a Nádor utca felől, kihajtani szintén a Nádor utca felé lehetséges.

Gyalogosan a Mérleg utca páros oldalán lehet közlekedni.

Érvényes lakossági várakozási engedéllyel rendelkező V. kerületi lakosok számára lehetőség van a díjmentes parkolásra az Arany János utca 6–8. előtti teresedésben.

Behajtani az Akadémia utcáról lehet, a parkoló elhagyása pedig a Tüköry utcán keresztül lehetséges. 

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlesztéssel járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük. Bízunk benne, hogy az újabb közterület-szépítéssel az Ön és családja megelégedésére is szolgálunk. Amennyiben a beruházással kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2023. január 16.

Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.