Tájékoztatás az ünnepek alatti gyalogos közlekedésről a Hild tér környékén

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata szeptember közepén megkezdte a Hild téri játszótér megújítási munkálatait. Korszerű játékokkal szereljük fel és teljesen megújítjuk a játszóteret, valamint a Mérleg utca csatlakozó szakaszát. Növeljük a zöldfelületet, akadálymentes, nyilvános illemhelyet építünk, kihelyezünk egy ivókutat, egy párásító berendezést, egy pingpongasztalt, új padokat, kerékpártámaszokat, hulladékgyűjtőket, valamint megújítjuk a közvilágítást. A munkálatok miatt a környéken az egyes ütemekhez kapcsolódva változik a forgalmi rend és a gyalogos közlekedés útvonala. 

Változás a gyalogos közlekedésben az ünnepek alatt

A lakóközösség ünnepek alatti könnyebb gyalogos közlekedése érdekében a Mérleg utcából nyíló zsákutcai szakaszt ideiglenes jelleggel megnyitjuk 2022. december közepe–2023. január közepe között.

Kizárólag gyalogosan lehet majd itt közlekedni, gépjárművel továbbra sem lehet ezen a szakaszon parkolni.

Ideiglenesen szünetelő munkavégzés az ünnepek alatt

A kivitelező december közepe és január eleje között nem végez munkálatot a Hild téren vagy annak környékén. Január közepén azonban újra lezárják a zsákutcát a gyalogosok közlekedése elől, mert megkezdődik a vízkiváltási munkálat és a zsákutcai szakasz burkolatát is felbontják.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlesztéssel járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük. Bízunk benne, hogy az újabb közterület-szépítéssel az Ön és családja megelégedésére is szolgálunk. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2022. december 5.

Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.