Tájékoztatás faültetéshez kapcsolódó ideiglenes forgalmi változásról a Bárczy István utcában 2022. december 8-án

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata novemberben megkezdte a Szomory Dezső tér megújítási munkálatait. Elsődleges cél: 3 db nagyméretű fa ültetése a megfelelő életkörülményeiket biztosító faültetési és öntözőrendszer kiépítésével. Emellett a téren található kút gazdaságos üzemeltetését elősegítő beavatkozás is megvalósul. A 20-30 éves, előnevelt fákat emelődaru segítségével ültetik el, ezért a környéken ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend. 

Ideiglenes forgalomtechnika 2022. december 8-án

A Bárczy István utcát teljes szélességben lezárják a Szomory Dezső tér melletti útfelületen várható daruzási munkálat miatt, emiatt a parkolás is tilos lesz a teljes utcaszakaszon.

A daruzási munkálatokat egy nap alatt tervezik elvégezni, ezért a Bárczy István utcát akkor nyitják meg, amikor a daru befejezte a feladatát. Időjárástól függően ez megtörténhet akár december 8-án a délutáni órákban is, vagy akár december 9-én a délelőtti órákban.

A Szervita Square mélygarázst a Petőfi Sándor utca vagy a Városház utca felől lehet megközelíteni.

A gyalogosok a páratlan oldali járdán akadálytalanul közlekedhetnek.

 

Köszönjük a türelmüket!

Az ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon. A forgalmi rend változása miatt a szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2022. december 2.
Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.