Tájékoztatás a Petőfi Sándor utca 3. szám előtti éjszakai munkavégzés keretében végzett útburkolat-javítási munkákról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az V. kerületi utak, parkok magas színvonalú üzemeltetésére és folyamatos karbantartására, ezért rendszeresen végez útburkolat-javítási munkálatokat. A közösségi közlekedési járművek útvonalát érintő, korlátozásokkal járó munkák csak a közösségi közlekedési járművek üzemszünetében végezhetők, ezért esetenként éjszakai munkavégzés keretében történik az útburkolat javítása.

Ideiglenes forgalomtechnika

2022. október 29. (szombat) 22:30 és 2022. október 30. (vasárnap) hajnali 5:00 között, valamint
2022. október 31. (hétfő) 22:30 és 2022. november 1.(kedd) hajnali 5:00 között, a Petőfi Sándor utca 3. számú épület előtti területen javítják az útburkolatot.

Ebben az időszakban az utcában az áthaladást a munkaterület mellett szűkített keresztmetszetben biztosítják. A munkálatok véséssel és zajjal járnak.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a karbantartással járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük.

Amennyiben a munkálatokkal kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2022. október 27.

Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.