Toronydaru bontása miatt változik a forgalmi rend az Apáczai Csere János utcában

2022. október 8-án hajnali 5 óra és október 9-én este 8 óra között elbontják a toronydarut az Apáczai Csere János utca 11–13. előtti szakaszon. A munkálatok miatt az Apáczai Csere János utcát lezárják a Wekerle Sándor utca és a Vidadó tér között.

A 15, 115-ös autóbuszok terelve közlekednek a József Attila utca–Széchenyi tér–Jane Haining rakpart–Erzsébet híd (Petőfi tér) útvonalon.

A terület gépjárművel a Szabad sajtó út felől közelíthető meg a Váci utca–Piarista köz–Galamb utca–Aranykéz utca–Türr István utca útvonalon. A Galamb utcában és az Aranykéz utcában a süllyedő oszlopokat üzemen kívül helyezik. A Türr István utca és a Vigadó tér közötti útszakaszon az Apáczai Csere János utca zsákutca lesz, kétirányú forgalommal. A Türr István utca és a Petőfi tér között a távhőépítési munkák miatt az eredeti forgalmi iránnyal megegyező, egyirányú forgalmi rend marad meg.

A kivitelező Market Építő Zrt. az érintett környéken élő lakosság türelmét és megértését kéri a daru elbontása alatti időszakra.