Tájékoztatás az Október 6. utcában éjszakai munkavégzés keretében végzett útburkolat-javítási munkákról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az V. kerületi utak, parkok magas színvonalú üzemeltetésére és folyamatos karbantartására, ezért rendszeresen végez útburkolat-javítási munkálatokat. A közösségi közlekedési járművek útvonalát érintő, korlátozásokkal járó munkák csak a közösségi közlekedési járművek üzemszünetében végezhetők, ezért esetenként éjszakai munkavégzés keretében történik az útburkolat javítása.

Ideiglenes forgalomtechnika

2022. október 8-án (szombat) 22:30 és 2022. október 9-én (vasárnap) hajnali 5:00 között az Október 6. utca több pontján cserélik a gránitburkolatot.

Ebben az időszakban az utcában néhány szakaszon megállni tilos szakaszokat jelölnek ki, annak érdekében, hogy az áthaladást a munkaterület mellett biztosítani lehessen. A haladást jelzőőrök segítik. A munkálatok véséssel és zajjal járnak.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a karbantartással járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük.

Amennyiben a munkálatokkal kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2022. október 5.  
Tisztelettel:
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.