Tájékoztatás éjszakai munkavégzés keretében végzett útburkolat-javítási munkákról és ideiglenes forgalmi rendről

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az V. kerületi utak, parkok magas színvonalú üzemeltetésére és folyamatos karbantartására, ezért rendszeresen végez útburkolat-javítási munkálatokat. A közösségi közlekedési járművek útvonalát érintő, korlátozásokkal járó munkák csak a közösségi közlekedési járművek üzemszünetében végezhetők, ezért esetenként éjszakai munkavégzés keretében történik az útburkolat javítása.

Ideiglenes forgalomtechnika

2022. szeptember 24. (szombat) 22:30 és szeptember 25. (vasárnap) hajnali 5:00 között a Váci utcában a Szabad sajtó út és a Piarista utca között éjszakai munkavégzés keretében útburkolatot javítanak. Ebben az időszakban behajtani és megállni is tilos ezen a szakaszon, azonban a rakodási céllal érkező áruszállítóknak lehetővé teszik a behajtást.

A Piarista utca a Váci utca és a Galamb utca között zsákutcává válik, a behajtás a Galamb utca felől lehetséges. A Piarista utca 4. szám alatti mélygarázs is ezen az útvonalon keresztül közelíthető meg.

A Galamb utcai süllyedő oszlopot a munkavégzés idejére üzemen kívül helyezik és az utca forgalmi irányát megfordítják. A Galamb utca az Apáczai Csere János utca felől lesz megközelíthető.

A Március 15. tér Galamb utca és Petőfi tér közötti szakasza változatlanul egyirányú marad, a Galamb utca felől közelíthető meg.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a karbantartással járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük.

Amennyiben a munkálatokkal kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2022. szeptember 20.

Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.