Tájékoztatás éjszakai munkavégzés keretében végzett útburkolat-javítási munkákról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az V. kerületi utak, parkok magas színvonalú üzemeltetésére és folyamatos karbantartására, ezért rendszeresen végez útburkolat-javítási munkálatokat. A közösségi közlekedési járművek útvonalát érintő, korlátozásokkal járó munkák csak a közösségi közlekedési járművek üzemszünetében végezhetők, ezért esetenként éjszakai munkavégzés keretében történik az útburkolat javítása.

Ideiglenes forgalomtechnika

2022. szeptember 17. (szombat) este 22:30 és szeptember 18. (vasárnap) hajnali 5:00 között a Kecskeméti utcában éjszakai munkavégzés keretében útburkolat-javítási munkákat végeznek, melynek során a Kecskeméti utcát lezárják ebben az időszakban a Magyar utca és az Egyetem tér közötti szakaszon.

Szakaszos kivitelezés és ütemezés

A munkálatokat szakaszonként végzik, tekintettel a környéken élő lakosság nyugalmára.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a karbantartással járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. A munkálatok ideje alatt szíves türelmét és megértését kérjük.

Amennyiben a munkálatokkal kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2022. szeptember 16.

Tisztelettel:

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.