Meghívó lakossági fórumra - 2022. június 15., 17 óra

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a közterületek élhetőbbé tételére és mindenekelőtt arra törekszik, hogy az V. kerület mindenki számára otthonos, élhető hely legyen. 

A Jövő Városa fejlesztési terv keretén belül megújítani tervezzük a Régiposta utcát az Aranykéz utca és az Apáczai Csere János utca között, belefoglalva a teresedést is az Apáczai Csere János utcai torkolatnál. A Türr István utca is megújul, szintén az Aranykéz utca és az Apáczai Csere János utca közötti szakaszon.

Az Önkormányzat nagy figyelmet fordít a műszaki és egyéb lehetőségek szerinti zöldfelületnövelésre, valamint a lakossági igényeket kielégítő parkolóhelyek számának megtartására is. A közterület-átalakítás terveit lakossági fórumon kívánjuk bemutatni, annak érdekében, hogy a lakókörnyezetet érintő fejlesztés a legszélesebb egyetértés mellett valósuljon meg.

Tisztelettel meghívjuk Önt és családtagjait a felújításáról szóló lakossági fórumra:

Időpont: 2022. június 15., 17 óra

Helyszín: Polgármesteri Hivatal, Nagyterem (1051 Budapest, Erzsébet tér 4.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Bízunk benne, hogy Önök döntése mentén közösen leegyeztetett újabb közterület-átalakítással a kerületi lakosok és látogatók megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, 2022. június 9.                               

Tisztelettel:
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.