Tájékoztatás ideiglenes forgalomtechnikai változásról a Balaton utca egy szakaszán

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata a lakossági igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti az aktív életmód feltételeit az V. kerületben. Ezúttal a szabadban futni vágyó belvárosi polgárok számára kíván megfelelő sportolási környezetet teremteni, az V. kerület első futópályájának kiépítésével az Olimpia park körül.

Ideiglenes forgalmi rend 2022. március 4-én

2022. március 4-én, (péntek) várhatóan reggel 7 és 17:30 óra között lezárják a Balaton utcát a Balassi Bálint utca és a Széchenyi rakpart közötti szakaszon, nagyobb zajjal és porral járó aszfaltozási munkálat miatt. Ezen idő alatt gépjárművel a Széchenyi rakpart felé a Markó utcán át lehet haladni.

Az Olimpia park zavartalan látogatása a beruházás ideje alatt végig biztosított, ideiglenes burkolaton keresztül.

Az ideiglenes forgalomtechnikai változás miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen.

Köszönjük a türelmüket!

A Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlesztéssel járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. 

Amennyiben a beruházással kapcsolatban észrevétele van, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2022. február 28.

Tisztelettel: Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.