Tájékoztatás daru érkezése miatti időszakos parkolási tilalomról

Tisztelt Belvárosi Polgár!


2021. október 21-én (csütörtök) 18 órától október 22-én (péntek) déli 12 óráig megállási tilalom lép életbe a Bástya utcában a Fejér György és a Királyi Pál utca közötti utcaszakaszon. Az utcában történő áthaladási lehetőség azonban biztosított marad.

A fenti időszakban nagyméretű daru érkezik a területre a Királyi Pál–Bástya utca útvonalon és előfordulhat, hogy a forgalom megállítása miatt pár percre a türelmüket kell kérnünk. A helyszínen dolgozó munkatársaink mindent elkövetnek majd, hogy ez az intézkedés valóban a lehető legrövidebb és indokolt ideig tartson.

Amint a daru elvégezte a feladatát és elhagyta a helyszínt a Bástya utca–Királyi Pál útvonalon, újból lehetséges lesz a parkolás a Bástya u. 10–12–14. számú épületek előtt.

Mindazonáltal a Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintjük és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az érintett terület közelében lakók számára a lehető legkisebb zavart okozzuk, külön odafigyelve, hogy a lakóépületekbe, intézményekbe és esetleges üzlethelyiségekbe a ki- és bejárás, az árurakodás, valamint az utcában történő átjárás a fenti időszakban zavartalan és biztosított legyen.

 Az érintett területen élő, lakcímkártyával és érvényes várakozási engedéllyel rendelkező lakosok számára lehetőség van a parkolásra a Veres Pálné utca sorompóval lezárt szakaszán. 

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2021. október 19.

 

Tisztelettel:    

                     Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.