Tájékoztatás a vízkiváltási munkálatok miatt megváltozó, ideiglenes forgalmi rendről

Tisztelt Belvárosi Polgár!          

2021  július 15-től a Veres Pálné utca és a Szarka utca csomópontjában zajló útépítési és közműkiváltási munkálatok miatt a környéken ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend. A Szarka utca a munkálatok miatt gépjárművel megközelíthetetlenné válik, várhatóan egy hónapra. Parkolni a korábban megszokott rend szerint lehetséges a környéken. A gyalogosforgalom továbbra is biztosított marad a Szarka utcában.

Köszönjük a türelmüket!

Minden közterület-fejlesztés átmeneti kellemetlenségekkel jár, egyszerre kell tekintettel lenni az itt élőkre és dolgozókra, a gyalogosan, kerékpárral, gépjárművel közlekedőkre, illetve az építési forgalmat is be kell illeszteni a felújítással érintett terület amúgy is fokozottan terhelt életébe, mindemellett a kivitelezési határidőket is szükséges betartani. Mindazonáltal a Belvárosban élők nyugalmát elsődlegesnek tekintve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fejlesztéssel járó környezetterhelést a lehető legkisebb mértékre csökkentsük.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon.

Budapest, 2021. július 13.

Tisztelettel:                             Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.