Tájékoztató a Váci utca és a Só utca csomópontban történő aszfaltozási munkálatokról

Tájékoztatás ideiglenes forgalmi rend változásról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata a Bástya utca 1–11. szám alatti telken közpark kialakításába kezdett január végén. A munkálatok miatt ideiglenes forgalmi rend lépett érvénybe, melyről korábban már tájékoztattuk a környéken élőket. A területet a Só utca felé lehetett gépjárművel elhagyni.
A Fővárosi Önkormányzat kezelésében lévő Váci utca és Só utcai csomópont tönkrement díszburkolatának cseréje ugyan napirenden van, de időközben szükséges a csomópont megerősítése, ezért ismételten változik a hosszú hétvége alatt a környék forgalmi rendje.

Belváros déli részének ideiglenes forgalmi rendje
2021. március 12–15. között

A Veres Pálné utcának a Só utca és a Vámház körút közötti szakaszát ismételten megnyitják, visszaáll a korábbi forgalmi rend. A Vámház körutat a Veres Pálné utcából lehet közvetlenül elérni.


A Só utca azonban ideiglenesen zsákutca lesz, mert a Váci utca és a Só utca csomópontjában aszfaltozási munkákat végeznek a hosszú hétvége alatt.


Az aszfaltozási munkálatok végén, 2021. március 16-tól, a Váci utca és a Só utca csomópontja ismét megnyílik a közúti forgalom számára, a Veres Pálné utca Só utca és Vámház körút közötti szakaszát pedig újból lesz árják.


Az ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze részünkre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a +36 1 428 0425-ös telefonszámon. A forgalmi rend változása miatt a szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

 

Budapest, 2021. március 11.
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.