Tájékoztatás munkálatok befejezéséről, valamint a Vadász utcában és a Nagysándor József utcában 2020. október 16-tól várható végleges forgalmi rendről

Tisztelt Belvárosi Polgár!
2020. október 15-én befejeződik a Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása, ezért ezekben az utcákban kialakul a végleges forgalmi rend.

Október 16-tól, péntektől, a Vadász utcának a felújítással érintett szakasza átjárhatóvá és egyirányúvá válik:  megközelíteni a Bank utca felől, elhagyni pedig leghamarabb a Báthory utcához érve lehet. A Nagysándor József utca a jövőben gyalogos-kerékpáros út lesz.

 

A Báthory utca ideiglenes, a felújítási munkálatok miatt korábban kialakított forgalmi iránya is rövidesen megváltozik: várhatóan október végétől, újra a felújítás előtti forgalmi irányban, azaz a Hold utca felől a Bajcsy-Zsilinszky út felé haladva lehet majd a Báthory utcában közlekedni.

A végleges forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
Köszönjük a felújítás alatti szíves türelmét. Reméljük, hogy az újabb közterület-szépítéssel az Ön megelégedésére is szolgálunk.

Budapest, 2020. október 14.
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.