Meghívó lakossági fórumra

Tisztelt Belvárosi Polgár!

 A Fontana ház részleges bontási és építési munkái kapcsán az építtető Müller Drogéria Magyarország Bt. 2020. október 1-én, csütörtökön, 16 órai kezdettel lakossági fórum keretében tájékoztatást tart, amelyre szeretettel várják a kerületben élőket.

A rendezvény helyszíne: Gerbeaud Cukrászda (cím: Budapest, Vörösmarty tér, bejárat a Dorottya utca felől).

Vigyázunk egymás egészségére, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött és a résztvevők száma korlátozott. Részvételi szándékukat jelezhetik a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen, nevük és lakcímük megadásával, vagy hétköznaponként 10-11 óra között a +36 1 411 2508 telefonszámon. A regisztráció során az érvényben lévő előírásokra tekintettel, koronavírussal kapcsolatos nyilatkozatot szükséges tenni.

 A beruházó célja, hogy a fórumon tájékoztassák Önöket a fejlesztésről, illetve a fenti e-mail-címre, 2020. szeptember 29-ig előzetesen megküldött kérdéseiket is megválaszolják. Remélik, hogy a tájékoztatóval megalapozzák a jövőbeli sikeres együttműködésüket a kerület lakosságával és Belváros Önkormányzatával, amelynek eredményeként a Belvárost egy impozáns épülettel teszik még vonzóbbá.

Budapest, 2020. szeptember 24.
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.