Tájékoztatás a Vadász és Nagysándor József utcák felújítási munkálatai miatt 2020. május 11-től várható forgalmirend-változásról

Tisztelt Belvárosi Polgár!
Május 11-étől megkezdődnek a Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása című beruházás II. üteméhez kapcsolódó munkálatok, ezért a jelenleg megszokott forgalmi rend megváltozik. Május 11-étől a Vadász utca 30. és a Báthory utca közötti területen folytatják a munkálatokat, ezért ezen a szakaszon várhatóan augusztus végéig nem lehetséges a parkolás. 

Kizárólag azon gépjárműtulajdonosoknak lehetséges a parkolás a Vadász utca Bank utca és a Nagysándor József utca közötti szakaszán, akik korábban a Báthory utca–Vadász u. 30. közötti utcaszakaszra ideiglenes várakozási engedélyt kaptak. A Vadász utcába történő be- és a kihajtás is a Bank utcán keresztül lehetséges az erre engedéllyel rendelkezőknek. Másnak tilos behajtani, hiszen még utómunkálatok folynak, továbbra is munkaterületnek minősül ez a terület.
Május 12-től a Vadász utca 28. alatti mélygarázst is a Bank utca irányából lehet megközelíteni és ugyanezen az útvonalon keresztül lehet elhagyni is.


A munkálatok a tervek szerint augusztus végéig tartanak. Amennyiben a fenti ütemezésben vagy a forgalmi rendben változás állna be, ismételten tájékoztatást adunk majd.
Az ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
A felújítás alatt szíves türelmét és megértését kérjük.

Budapest, 2020. május 6.
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.