Tájékoztatás a Vadász és Nagysándor József utcák felújítási munkálatai miatt 2020. május 4-ig várható forgalmirend-változásról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása című beruházás során időszakosan változik a környéken a forgalmi rend.

Áprilisban tovább folytatódik és a tervek szerint április 22-ig befejeződik az útpálya burkolása a Vadász utcában a Nagysándor József utca és a Bank utca közötti, illetve a Nagysándor József utcában a Vadász és a Hold utca közötti szakaszán. A jelenleg megszokott forgalmi rendben tehát április 22-ig nem várható változás.

2020 április 23–29. között az alábbi forgalmi rend várható

Április 23–29. között a Vadász utca 24–26. szám alatti házak előtti területen folytatják a munkálatokat. A Vadász utca 28. mélygarázsát ebben az időszakban továbbra is a jelenleg megszokott útvonalon, azaz a Báthory utca felől lehet megközelíteni és elhagyni is ezen az útvonalon keresztül lehet.

 

2020. április 30. és május 4. között várható forgalmi rend

Április 30. és május 4. között a Vadász u. 28. számú ház előtti területre érkeznek a munkálatokkal, emiatt a mélygarázst ebben az időszakban nem lehet majd használni.

A munkálatok tervek szerinti, május 4-ét követő pontos üteméről és a várható forgalmi rendről ismételten tájékoztatást adunk majd.

Az időjárás függvényében a fenti ütemezésben változás következhet be. Az ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.

A felújítás alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Ön megelégedésére is szolgálunk.

 

Budapest, 2020. április 2.

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.