Tájékoztatás a Vadász és Nagysándor József utcák felújítási munkálatai miatt várható forgalmirend-változásról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása című beruházás során faltól falig megújul a Vadász utcának a Bank utca és Báthory utca közötti szakasza, illetve a Nagysándor József utca teljes hosszában, ezért időszakosan változik a forgalmi rend. 2020. április 6-ig az alábbi forgalmi rend várható

 A Vadász utca 21–23. előtti szakasztól a Bank utca felé haladva folytatják az útpálya burkolását. A Vadász utca jelenlegi forgalmi iránya nem változik, továbbra is a Báthory utca felé lehet elhagyni és megközelíteni. A Bank utca felől kizárólag a Vadász utca 12. alatti mélygarázst lehet megközelíteni.
A Nagysándor József utcában a 8-as számtól a Hold utcáig szintén építik az útpályát, ezért a Nagysándor József utca a Bajcsy-Zsilinszky út felől zsákutca lett. Gépjárművel az utcába csak a mélygarázsáig lehet behajtani. A gyalogosforgalom továbbra is biztosított mindkét utcában.
A munkálatok következő üteméről ismételten tájékoztatást adunk majd. Az időjárás függvényében a fenti ütemezésben változás következhet be.
Az ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérje figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjen. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
A felújítás alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Ön megelégedésére is szolgálunk.

Budapest, 2020. február 25.
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.