Tájékoztatás a Vadász utca és Nagysándor József utca megújítása című beruházás I. ütemének munkálatairól, és az ideiglenes forgalomtechnikai változásokról

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata megrendelésére a Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása című beruházás során a Vadász utcának a Bank utca és Báthory utca közötti szakasza, illetve a Nagysándor József utca teljes hosszában, faltól falig megújul.

A munkálatok 2019. október 14-étől kezdődnek: a Vadász utca Nagysándor József utca és Podmaniczky Frigyes tér közötti szakaszán megszűnik a parkolási lehetőség, illetve a Vadász utca 10. számú ház előtt, teljes útszélességben lezárják az útszakaszt.

A Vadász utca 25–27. szám alatti épületek előtti teljes útszakaszon is megszűnik a parkolási lehetőség, a Vadász utca tehát a Nagysándor József utcai kereszteződéstől mindkét irányban zsákutca lesz. Az említett szakaszok munkaterületté válnak.

A kivitelező a munkálatokat a műszaki lehetőségek figyelembe vétele mellett a lakosság és az utcában található intézmények legkisebb terhelése mellet kívánja végezni. Az ideiglenes forgalomtechnikai változások miatt, kérjük, kísérjék figyelemmel a kihelyezett forgalmi táblákat, ne megszokás szerint közlekedjenek.  A lenti térképen bemutatjuk az ideiglenes forgalmi rendet.

 

 

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
A felújítás alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Önök megelégedésére is szolgálunk.

Budapest, 2019. október 14.
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.