Tájékoztatás garanciális aszfaltozási munkálatokról

A Penta Általános Építőipari Kft. garanciális aszfaltozási munkálatokat végez 2019. június 24–29. között, ezért a parkolási lehetőség ebben az időszakban egyes útszakaszokon szünetel. 

A Magyar utca Henszlmann Imre utca és Kecskeméti utca közötti szakaszán 2019. június 24-étől, hétfőtől a parkolási lehetőség ideiglenesen szünetel, de közlekedni még lehet. Június 28-án, pénteken azonban az áthaladási lehetőség is megszűnik, az utat lezárják, felmarják, és újra aszfaltozzák.

201p június 24-én, hétfőtől a Reáltanoda utca Magyar utca és a Szép utca közötti szakaszán a parkolási lehetőség ideiglenesen szünetel, de közlekedni még lehet, illetve a First Site Hotel & Business Complex Parking Garage (1053 Budapest, Reáltanoda utca 8-10.) is megközelíthető a Szép utca felől. Június 28-án, pénteken felmarják ezen a területen az aszfaltot, közlekedni továbbra is lehet. Az aszfaltozás június 29-én, szombaton várható, ezen a napon az utca érintett szakaszán nem lehet közlekedni, és a garázst sem lehet gépjárművel megközelíteni.

 

A kivitelező igyekszik az Ön részére a lehető legkisebb kellemetlenséget okozni. Amennyiben kérdés merülne fel, az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni:
Felföldi Cristian, +36 28 529 050, Penta Általános Építőipari Kft. 

Megértését, türelmét és együttműködését előre is nagyon köszönjük.
Penta Általános Építőipari Kft., 2100 Gödöllő, Kenyérgyári út 1/e.