Meghívó Podmaniczky tér zöldfelület-fejlesztésének bemutatására

Tisztelt Belvárosi Polgár!

Belváros Önkormányzata a Podmaniczky téren teljes térrekonstrukciót hajt végre, azzal a nem titkolt céllal, hogy egy teljesen új, mind a belvárosiak, mind az idelátogató budapestiek és turisták által kedvelt, igazi közösségi tér jöhessen létre.

 

A felújítást követően a Podmaniczky tér zöldfelülete 30%-kal nő, amelyen belül 82 új fa kerül kiültetésre, így létrehozunk egy ligetes hangulatú városi parkot. A fák ültetésekor egy új megoldást fogunk alkalmazni: korszerű gyökérmenedzsment rendszer telepítésével a fák gyors megerősödését és vitalitásának hosszútávú megtartását fogjuk biztosítani. Szakértők kíséretében bemutatjuk a tér jelenlegi zöldfelületét és ismertetjük az új kialakítást.

Az alábbi időpontban minden érdeklődőt szeretettel várunk:

A bejárásunkat a Podmaniczky tér Arany János utcai metróállomás előtt kezdjük 2019. január 24-én csütörtökön 12:00 órakor.

Örömünkre szolgálna, ha Ön is részt venne bejárásunkon, hogy személyesen kapjon felvilágosítást a jelen állapotokról és a megújítási terveinkről.

Amennyiben a fentiek vonatkozásában kérdése merülne fel, tájékoztatás kérhető társaságunk elérhetőségein.

A felújítás alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Önök megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, 2019. január 23.


Tisztelettel,

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.