Tájékoztatás a Déli-Belváros megújítása projekt III. ütemének munkálatairól és forgalomtechnikai változásairól

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Déli Belváros Megújítása projekt III. ütem elnevezésű fejlesztés munkálatai folytatódnak, melynek következtében a 2018. december 5-től hatályos forgalomtechnika mellett, napi szinten eltérő kiegészítő forgalomtechnikai korlátozások lesznek érvényben a 2018. december 17-e és 19-e közötti időszakban, amiket mellékelt ábrán tüntetünk fel. 


A beruházási területen a megjelölt napokon a kivitelező aszfaltozási munkálatokat végez, amely munkálatok, technológiai követelményei miatt csak az érintett területek lezárása mellett végezhetőek el.

2018. december 17-én, hétfőn a Magyar utca (Henszlmann Imre utca és Kecskeméti utca szakaszának) aszfaltozására kerül sor.

2018. december 18-án, kedden a Magyar utca (Kossuth Lajos utca és Reáltanoda utca közötti szakasza), valamint a Ferenczy István utca (Múzeum körút és Magyar utca közötti szakasza) kerül leaszfaltozásra, továbbá megtörténik a Reáltanoda utca (Magyar utca és Szép utca közötti szakaszának) előkészítése az aszfaltozási munkálatokra.

2018. december 19-én, szerdán a Reáltanoda utca (Magyar utca és Szép utca közötti szakaszának) leaszfaltozására kerül sor.

A Reáltanoda utcában történő munkálatokat érintő napokon (2018. december 18. és 19.) az utca ezen szakaszán található mélygarázs nem lesz elérhető.

Az aszfaltozási munkálatok befejeztével a 2018. december 5-től kiadott forgalomtechnika marad érvényben 2018. december 22-ig.


A fentieknek megfelelően kérjük, hogy napi rendszerességgel figyeljék a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának honlapján a kerületi híreket (www.belvaros-lipotvaros.hu), vagy társaságunk honlapját (www.blvf.hu), ahol mindig a legfrissebb információk alapján tájékozódhatnak a fejlesztési munkaterületen kialakult aktuális forgalmi rendről.


A fejlesztésről további tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjétől a 06-1-428-0425-ös telefonszámon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is.


A felújítás alatt továbbra is szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Önök megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, december 14.

Tisztelettel,
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.