Tájékoztatás a Déli-Belváros megújítása projekt III. ütemének munkálatairól – újabb forgalomtechnikai változás lép életbe

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Déli Belváros Megújítása projekt III. ütem elnevezésű fejlesztés munkálatai folytatódnak, melynek következtében 2018. október 19-től 2018. november 15-ig az alábbiak szerint módosul a környező utcák forgalmi rendje:

A közterület-fejlesztés munkálatai miatt a Reáltanoda utcának a Károlyi utca és Szép utca közötti szakasza, valamint a Magyar utcának a Henszlmann Imre utca és Reáltanoda utca közötti szakasza munkaterületté válnak, így azok átjárhatósága megszűnik. A Reáltanoda utcában lévő parkolóházak a Kossuth Lajos utcáról a Magyar utcába fordulva folyamatosan megközelíthetőek maradnak.

Az Erzsébet híd felől érkezők ugyanígy a Kossuth Lajos utcáról a Magyar utca felé befordulva, a Reáltanoda és a Szép utcák érintésével tudják majd a Városház utcát elérni.

A Magyar utcának a Henszlmann Imre utcától délre eső szakaszát a helyi lakosok az Egyetem tér felől, a süllyedő oszlop irányából tudják megközelíteni.

A fejlesztésről vagy eseti, indokolt behajtási lehetőségéről további tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjétől a 06-1-428-0425-ös telefonszámon, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy előre egyeztetett időpontban személyesen.

A felújítás alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Ön megelégedésére is szolgálunk!

 

Budapest, 2018. október 19.

 

 

Tisztelettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.