Épületbontási munkálatok kezdődnek a Vadász utcában

Tisztelt Belvárosi Polgár!
Tájékoztatjuk, hogy Belváros Önkormányzata megbízásában várhatóan 2017. szeptember 25-től, forgalmi korlátozás mellett megkezdődik a Vadász utca 30. sz. alatti címen található épület bontása.

A kivitelező a munkálatokat a műszaki lehetőségek figyelembe vétele mellett a lakosság legkisebb terhelése mellet kívánja végezni, ezért a teherforgalmat az ideiglenes forgalmi rendváltozás mellett, a legrövidebb úton fogjuk elvezetni a városrészből.

Biztonsági okokból a Vadász utca 30. és a Báthory utca közötti szakaszon csak az építési forgalom közlekedhet, azonban, amennyiben indokolt szállítási-behajtási igény merülne fel, társaságunkkal egyeztetve a bejutást a kivitelezővel közösen elősegítjük. A környéket érintő ideiglenes forgalomtechnikai ábra jelen tájékoztatónk túloldalán található.

Az épületbontást követően a Vadász utca 30. sz. alatti telken lehetőség nyílik, hogy megteremtsük a korszerű és minden igényt kielégítő Belvárosi Sportközpont infrastrukturális feltételeit, így uszodai, wellness és rekreációs tevékenységet biztosító, különféle sportolási aktivitásnak, valamint kulturális rendezvényeknek helyet biztosító intézményt hozzunk létre.

A munkálatokról további információ Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. kommunikációs vezetőjétől kérhető 061-428-0425-ös telefonszámon vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A kivitelezés időszakában a bontási és építési munkálatokkal járó esetleges kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2017. szeptember 20.

 

Tisztelettel:

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.