Meghívó lakossági fórumra

Tisztelt Belvárosi Polgár!
Belváros Önkormányzata folytatja az V. kerület teljes megújítását célzó fejlesztéseket, így a Jövő Városa fejlesztési terv keretén belül tervezi megújítani a Régiposta utcának a korábbi felújításokból kimaradt szakaszát is. A fejlesztés várhatóan a környék forgalomtechnikai változtatásával is jár.

 

A közterület-átalakításra vonatkozó terveket társadalmi egyeztetés mellett lakossági fórumon kívánjuk bemutatni, annak érdekében, hogy a lakókörnyezetet érintő fejlesztés a legszélesebb egyetértés mellett valósuljon meg.  Az Önkormányzat nagy figyelmet fordít a műszaki és egyéb lehetőségek szerinti zöldfelület-növelésre valamint a lakossági igényeket kielégítő parkolóhelyek számának megtartására is, ezért, az eldöntendő kérdések megvitatására és a végső terv kiválasztására a fórum keretén belül kerül sor.

Ezúton tisztelettel meghívjuk önt és kedves családját 2017. június 6-án, kedden 17 órakor a Polgármesteri Hivatal földszinti Nagytermében tartandó lakossági fórumunkra.

Bízunk benne, hogy Önök döntése mentén közösen leegyeztetett újabb közterület-átalakítással a kerületi lakosok és látogatók megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, 2017. május 30.

Tisztelettel
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.