Tájékoztatás filmforgatásról

A Pioneer Stillking Films gyártócége 2017. március 7-én, kedden az esti órákban játékfilm felvételeit készíti a Budapest V. kerület Szép utca - Kossuth Lajos utca sarkon. A felvételek idejére a Szép utcában, a Magyar utcában és a Reáltanoda utcában ideiglenes forgalmi rend változások, az azt megelőző napokban és a forgatás teljes ideje alatt az érintett területek közterületi parkolásában korlátozások lesznek. Az éjszakába nyúló forgatás során hang és fényeffekteket használnak. A Kossuth Lajos utca teljes zárása 21.00 órától másnap reggel 04.30-ig tart. 

Ez alatt az idő alatt, az alábbiak szerint lehet közlekedni:

  • Gyalogosan a társasházak, intézmények a teljes időtartam alatt megközelíthetők lesznek, a kapukban, bejáratokban helyszínbiztosítók segítik majd a közlekedést, a felvételek idejére szíves türelmét kérve a ki-be közlekedni kívánó lakóknak.
  • Gépjárművel a Városház és Petőfi Sándor utcák a Gerlóczy utcán keresztül közelíthetők meg a Károly körút felől, ahol az útlezáró oszlopot a forgatás idejére leengedik, szabad behajtást biztosítva ezáltal a környék lakóinak.
  • A Reáltanoda, Szép utca és Magyar utca lakóinak a Franklin garázsban biztosítanak helyet, amit a képen látható kártyával rendelkező tulajdonosok vehetnek igénybe erre az éjszakára.

 

Az esetleg felmerülő nehézségekért, kényelmetlenségért türelmüket és megértésüket kérjük.