Tájékoztatás Sas utca végének felújításáról

Tisztelt Belvárosi Lakos!
Tisztelt Látogató!

Belváros Önkormányzata folytatja a kerület utcáinak felújítását. Célunk, hogy Belváros közterületei sorban mind megújulhassanak a mai kor elvárásainak megfelelően.
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, elkezdődtek a Sas utca végének átépítési munkálatai. A beruházás során faltól-falig átépül a teljes utcaszakasz pályaszerkezete. A járdát porfír anyagú lapkő-burkolattal, az útpályát porfír kiskockakővel, a parkolósávot bazalt nagykockakővel burkoljuk le, amely stílusában illeszkedik a történelmi környezethez. A felújítás egészen a Szabadság térig eltart, azonban ezen a szakaszon a téren már korábban kialakított építészeti arculathoz igazodik a gyalogosfelület. Az önkormányzati beruházás során.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a „Sas utca megújítása” – projekt forgalomkorlátozással járó útfelújítási munkálatai 2016. május 6-án kezdődnek el, ezért a forgalmi rend is megváltozik ideiglenesen.
A Sas utcában a Bank utca és Arany János utca közötti szakaszon 2016. május 5-én 20.00 órától megállási tilalom lép érvénybe, egyúttal megfordul a haladási irány az Arany János utcának a Nádor utca és Október 6. utca közötti szakaszán annak érdekében, hogy a célforgalmi útkapcsolatok megmaradjanak.

A közterület-átalakítás a tervek szerint a nyár végén fejeződik be.

A munkálatokról tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. kommunikációs vezetőjétől a 061-428-0425-ös telefonszámon és az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az építkezés ideje alatt a szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Reméljük, hogy a megvalósuló fejlesztés az Önök megelégedésére is szolgál.

Budapest, 2016. május 3.
Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.