Tájékoztatás rendkívüli útjavításról

Tisztelt Belvárosi Lakos! Tisztelt Látogató!

A Budapest V. ker. Vigyázó Ferenc utca 1. és 3. szám előtt üreges beszakadás történt az útpályán. A burkolat beszakadás alámosódás következménye, mely a csatorna nyomvonala mellett húzódik.
 
A Vigyázó Ferenc utca a mai napon lezárásra került a forgalom elől az V. kerületi Rendőrkapitányság, a Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelet, valamint a BKK-Közút Zrt. biztonságtechnikai csoport eszközeinek segítségével. A balesetveszélyes hiba miatt az átmenő forgalom jelenleg nem biztosítható, az utcában üzemelő hotel, valamint a mélygarázsok forgalmát ideiglenesen korlátozni szükséges.


A burkolati hiba helyreállítására csak a teljes feltárás elvégzése után kerülhet sor. Az EU-LINE Zrt. a feltárást a Vigyázó Ferenc utca 3. szám előtt megkezdte. A Vigyázó Ferenc utca 1. számnál található beszakadást csak a parkoló sáv kiürítése után tudják feltárni. Ennek akadályoztatása esetén a hibát ideiglenesen javítják, és megállási tilalmat jelző táblák, korlátok kerülnek elhelyezésre a munkaterület biztosítására.
 
Az átmenő, valamint a célforgalmat a lehető leghamarabb próbálja biztosítani a kivitelező a műszaki és balesetvédelmi feltételek figyelembe vételével.

Amennyiben kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36-20-502-1202-es telefonszámon. A munkálatokkal kapcsolatos tájékoztató elérhető a www.blvf.hu oldalon is.

A veszélyelhárítás kapcsán felmerülő kellemetlenségek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2016. január 15.

Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.