A Sas utcában újabb ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe 2015. november 12-én, csütörtökön 5.00 órától

Tisztelt Belvárosi Lakos! Tisztelt Látogató!

Az V. kerület Sas utca karbantartási munkálatai folytatódnak a Bazilika Garázs kijárata és az Arany János utca közötti szakaszon várhatóan 10 napig, a középső utcaszakasz burkolása mellett. A munkálatok ideje alatt a Bazilika Garázs továbbra is fogadja és kiszolgálja vendégeit a József Attila utca felől zsákutcaként kialakított ideiglenes forgalmi rend szerint. A mélygarázs bejárata lesz a kijárat is egyben, a gépjárművek közlekedését forgalmi irányítók és közlekedési lámpák fogják segíteni mind a mélygarázsban, mind a József Attila utca kereszteződésében.

A Sas utcában a karbantartás elvégzésére a gépjárműforgalom korlátozása és szakaszonkénti teljes zárása mellett kerül sor az építési technológia biztosítása érdekében, azonban a gyalogos forgalmat folyamatosan fenntartjuk. A Sas utca és Arany János utca sarkán található parkoló ideiglenesen az Arany János utca felől lesz használható.

A munkálatok időtartamát befolyásolhatja az időjárás alakulása, mivel a megvalósításhoz a technológiai előírások szigorú betartása szükséges.

Amennyiben kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 1 428 04 25-ös telefonszámon.

Frissített változat:

 

Célunk, hogy Belváros egészét megújítsuk, valamint, hogy a már elért eredményeket megőrizzük. A munkálatok kapcsán esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2015. november 10.


Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.