A Sas utca részleges lezárására kerül sor karbantartási munkálatok végzése céljából.

Tisztelt Belvárosi Lakos!
Tisztelt Látogató!

A Budapest V. kerület Sas utcában folyó munkálatok új üteméhez érkeztünk. A középső szakasz burkolási munkálatai mellett, előreláthatóan 2015. november 2-án elkezdődnek a József Attila utca és a Bazilika Garázs bejárata közötti szakaszon is a „2. ütemű” útkarbantartási munkálatok, amelyek ezen a szakaszon várhatóan 10 napig tartanak.

 A karbantartás elvégzésére a Sas utcában a gépjárműforgalom korlátozása és szakaszonkénti teljes zárása mellett kerül sor az építési technológia biztosítása érdekében, azonban a gyalogos forgalmat folyamatosan fenntartjuk. A munkálatok ideje alatt a Bazilika Garázs fogadja és kiszolgálja vendégeit az Arany János utca felől zsákutcaként kialakított ideiglenes forgalmi rend szerint. A mélygarázs jelenlegi kijárata lesz a bejárat is egyben, a gépjárművek közlekedését forgalmi irányítók fogják segíteni. Az Arany János utcai sarkon található parkoló ideiglenesen az Arany János utca felől lesz használható. E szakasz munkálatainak befejezését követő „3. ütemben” a mélygarázs a József Attila utca felől lesz elérhető, míg a mélygarázs és az Arany János utca közötti szakasz kerül lezárásra.

A munkálatok időtartamát befolyásolhatja az időjárás alakulása, mivel a megvalósításhoz a technológiai előírások szigorú betartása szükséges.

Amennyiben kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 1 428 04 25-ös telefonszámon.

Célunk, hogy Belváros egészét megújítsuk, valamint, hogy a már elért eredményeket megőrizzük. A munkálatok kapcsán esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2015. október 27.


Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.