Tájékoztatás Október 6. utca teljes zárásáról

Tisztelt Belvárosi Lakos! Tisztelt Látogató!

Az V. ker. Október 6. utca és Zrínyi utca kereszteződésében az esőzések következtében megsüllyedt az útpálya, amelynek a helyreállítását azonnali intézkedés keretén belül a mai napon megkezdi a karbantartást végző vállalkozó.

A műszaki előírások alapján a helyreállítást teljes útzár mellett szükséges végezni, ezért várhatóan 2015. szeptember 30-án a reggel órákig (BKV üzemkezdetig) a gépjárműforgalom teljes korlátozására kerül sor.

A forgalomkorlátozás ideje alatt gépjárművel a Mérleg utca felé lehet elhagyni az utcaszakaszt. A 15-ös és 115-ös buszok terelőútvonalon közlekednek a József Attila utca, Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca felé. A járatok ideiglenes megállóként a Szent István térnél és Arany János utcánál a 9-es busz megállóit használják a Bajcsy-Zsilinszky úton. 

 

Amennyiben kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 1 428 04 25-ös telefonszámon. A munkálatokkal kapcsolatos információk elérhetőek a www.belvaros-lipotvaros.hu és a www.blvf.hu oldalakon is.

 

Célunk, hogy Belváros egészét megújítsuk, valamint, hogy a már elért eredményeket megőrizzük. A munkálatok kapcsán esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

 

Budapest, 2015. szeptember 28.

Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.