Tájékoztatás rendkívüli útjavításról!

Tisztelt Belvárosi Lakos! Tisztelt Látogató!

Friss: Az V. ker. Október 6. utcában befejeződött a rendkívüli útjavítás, a gépjárműforgalom zavartalanul közlekedik.

Az V. ker. Október 6. utca – Zrínyi utca kereszteződésében lévő gránit burkolat megsüllyedt. Ezúton tájékoztatjuk, hogy a meghibásodást az időjárás függvényében a mai napon, éjszaka, a BKV üzemzárását követően teljes útzár mellett az EU-LINE Zrt. feltárja. Amennyiben a meghibásodás feltárása során a helyreállítást nem lehet a reggeli üzemkezdetre elvégezni, akkor a kivitelező azonnal értesíti a BKK Zrt. ügyeletét a buszforgalom terelése érdekében. Ez esetben a gépjármű forgalom terelése a teljes helyreállítás idejére a Mérleg utca felé történik.

Amennyiben kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 1 428 04 25-ös telefonszámon. A munkálatokkal kapcsolatos információk elérhetőek a www.belvaros-lipotvaros.hu és a www.blvf.hu oldalakon is, amelyeket 2015. szeptember 25-én, a reggeli órákban frissítjük.

 

Célunk, hogy Belváros egészét megújítsuk, valamint, hogy a már elért eredményeket megőrizzük. A munkálatok kapcsán esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2015. szeptember 24.

 

Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.