Útkarbantartási munkálatok kezdődnek a Bécsi utcában 2015. augusztus 28-ától

Tisztelt Belvárosi Lakos, Tisztelt Gépjárművezető!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2015. augusztus 28-án 22 órától 2015. augusztus 31-én 04 óráig teljes útpályazárás mellett, éjszakai munkavégzéssel egybekötött út¬karbantartási munkálatokat elvégzésére kerül sor a Bécsi utca (Szervita tér - Harmincad utca közötti) szakaszán. 

A karbantartás ideje alatt a Petőfi Sándor utca forgalma a Bárczy István utcán keresztül a Károly körutat éri el, az északra tartó forgalom tovább haladva a Dohány utcánál tud észak felé fordulni. Az ideiglenesen zsákutcaként működő Harmincad utca a Bajcsy-Zsilinszky út felől továbbra is elérhető. Az útlezárás során a Szervita téri parkolóházból a Fehér hajó utcán keresztül biztosítjuk a kihajtást a Szervita tér és a Bárczy István utca felé. 

Az ideiglenes, építési forgalomtechnikai állapotot a levelünk hátoldalán található hálózati ábrán mutatjuk be. 

Amennyiben bármi kérdése felmerülne a karbantartással kapcsolatban, Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projektmenedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 1 428 04 25-ös telefonszámon.

A forgalmi terelések és karbantartási munkálatok alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

 

Budapest, 2015. augusztus 26.

 

Tisztelettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.