Útlezárással egybekötött karbantartási munkálatok kezdődnek az Erzsébet téren

 Tisztelt Belvárosi Lakos,Tisztelt Látogató!

 Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Belváros új Főutcájának Erzsébet téri szakaszán 2015. július 21-én teljes szélességben történő útpálya felújítási munkálatok kezdődnek a gépjárműforgalom teljes korlátozásával.

 

 

 A Bécsi utcából érkező forgalom a Harmincad utcán keresztül a Kiskörúton tud tovább haladni. A Harmincad utca a Deák tér irányából is elérhető zsákutcaként. Az útszakasz lezárásának ideje alatt javasoljuk, használják a rakpartot vagy a Kiskörutat. Az ideiglenes, építési forgalomtechnikai állapotot hálózati ábrán mutatjuk be. A várhatóan augusztus végéig tartó munkálatok ideje alatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) érintett menetrendszerinti járatai terelő útvonalakon közlekednek, amelyről további információt a www.bkk.hu honlapon találhat.  

 Amennyiben kérdése van a munkálatokkal kapcsolatban, Méhes Ákos, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud információval szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 1 428 04 25-ös telefonszámon. 

 A forgalmi terelések és munkálatok alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!