Tájékoztatás ideiglenes forgalomkorlátozásról

Fekvőrendőrt helyezünk el az Irányi utcában a gyalogosok biztonsága érdekében. A munkálatok 2014. augusztus 21-én kezdődnek, közel két hétig tartanak és forgalomkorlátozással járnak.

Tisztelt Belvárosi Polgár!


Az elmúlt években Belváros önkormányzata nagyszabású közterület-felújításokat végzett a kerületben, amelyek eredményeképp kiszorult az átmenő forgalom a belvárosi kis utcákból. Az Irányi utcában közlekedő autósok egy része azonban nem veszi figyelembe a 30 km/h sebességkorlátozást, így veszélyezteti a gyalogosokat.


A közlekedésbiztonság növelése érdekében, az Irányi utca és Károlyi utca csomópontjában sebességcsökkentő küszöböt helyezünk el.


Az augusztus 21-én kezdődő munkálatok kéthetes időtartama alatt az Irányi utca Veres Pálné és Károlyi utcák közötti szakaszát lezárjuk, így a Reáltanoda utca gépjárművel nem lesz elérhető ebből az irányból. Az átépítés alatt a Reáltanoda utca és a Szép utca az Erzsébet híd felől érhető el, a Kossuth Lajos utcán és a Magyar utcán keresztül.


A fejlesztésről bővebb információval Tóth Sándor, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. projekt menedzsere tud szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 061 428 04 25-ös telefonszámon.


A kivitelezések kapcsán felmerülő kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Reméljük, hogy az átalakítás az Ön megelégedésére is szolgál majd.

Budapest, 2014. augusztus 19.
Tisztelettel:
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.

Bővebben, PDF