Rajzpályázat és Makett tervező pályázat V. kerületi iskolák részére - Észak Lipótváros megújítása projekt

Az én kutyám a családomban címmel rajzpályázatot, és Kutyajátszópark címmel makett tervezői pályázatot hirdettünk V. kerületi általános iskolák alsó tagozatos diákjai részére, amelynek keretében rengeteg pályamű érkezett. Pályázataink célja az volt, hogy a kerületi iskolákban tanuló gyerekek  kreativitásukat alkalmazva mutassák be nekünk, milyen az élet a kutyájukkal, és milyen játszóteret képzelnek el neki. A makettek készítésénél különösen fontos szempont volt, hogy a pályaművek papír, műanyag és olyan otthon található hulladék anyagokból készüljenek, amelyeket egyébként már nem tudnának semmire sem használni.
 
Kérjük, tekintse meg az elkészült pályaműveket, amelyekre szavazni is lehet! A képek alatt található szavazó felület segítségével válassza ki, Ön szerint melyik a legszebb és legkreatívabb munka.
 
A képek az április 5-i közösségépítő rendezvényünkön kiállításra kerülnek, amelyet családosoknak és felelős kutyatartó gazdiknak szervezünk, és ahol lehet, hogy az Ön által kiválasztott pályamű lesz a közönségszavazás nyertese.