logo
Betűméret

Fákkal újul meg a Vadász utca

Forrás: Mai Belváros, 2020. 09. 24.

Belváros Önkormányzata folytatja a Vadász utca-Nagysándor József utca megújítását. Ennek keretében egy húsz, várostűrő fákból álló fasort telepítenek a Vadász utcában, amely megváltoztatja az utca képét. Áprilisban már tíz fa a helyére került, kilenc növényt a napokban ültettek el végső helyére, egy fát pedig az ősz folyamán helyeznek majd ki.

Bővebben, Link

Lélegzethez jutott a Nagysándor József utca

Forrás: enbudapestem.hu, 2020. 07. 29.

Gyalogos és kerékpáros zónát alakítanak itt ki, az utcába már most sem lehet autóval behajtani. Pontosabban, a Bajcsy-Zsilinszky útról az utcácska legelején lévő mélygarázsba lehet csupán bekanyarodni, ezzel azonban véget is ért az autókázás. Az utcát, melynek burkolatát és díszítőelemeit az elmúlt évben felújították, végérvényesen visszakapták a gyalogosok.

Bővebben, Link

Újabb szakaszához ért a felújítás - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 05. 14.

A Vadász utca és a Nagysándor József utca megújításához kapcsolódó munkálatok május 11-től második ütemhez érkeztek. Megváltozott a megszokott forgalmi rend.

Bővebben, Link

Fasorral újul meg a Vadász utca és környéke - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 05. 14.

Sorban újulnak meg az V. kerület közterületei: Belváros Önkormányzatának megbízásából jelenleg a Vadász utca Bank és Báthory utcák közötti szakaszán, illetve a teljes Nagysándor József utcán végeznek rekonstrukciós munkálatokat. A Vadász utcai faültetés Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester közreműködésével kezdődött meg április végén.

Bővebben, Link

Sportközpont: járvány idején is terv szerint halad - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 05. 14.

A kijárási korlátozás idején is dolgozik az V. kerületi önkormányzat és bízunk abban, hogy a belvárosiak mihamarabb visszatérhetnek megszokott életükhöz és hamarosan birtokba vehetik a Vadász utca 30. szám alatt épülő sportközpontot is – mondta Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester a sportkomplexum építkezésén, ahol arról tájékoztatott: a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben bár nehezebb dolgozni, de tartják az építkezés tervezett ütemét.

Bővebben, Link

Újabb forgalmi változások - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 04. 24.

Fákkal, padokkal, parkolóhelyek kialakításával és új burkolattal újítja meg Belváros Önkormányzata a Vadász és a Nagysándor József utcát. A tavaly megkezdett beruházás április végével újabb szakaszába ér.

Bővebben, Link

Forgalmi rend változás a Vadász utcánál -Ittlakunk.hu-

Forrás: Belváros ittlakunk.hu 2020.03.03.

A Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása című beruházás során teljesen megújul a Vadász utcának a Bank utca és Báthory utca közötti szakasza, illetve a Nagysándor József utca teljes hosszában, ezért időszakosan változik a forgalmi rend. 

Bővebben, Link

Fákkal újul meg a Vadász és a Nagysándor József utca - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2019.10.19.

Belváros Önkormányzatának megbízásából a „Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása” során a Vadász utcának a Bank utca és Báthory utca közötti szakasza, illetve a Nagysándor József utca teljes hosszában faltól falig megújul. A beruházás első ütemének munkálatairól és az ideiglenes forgalomtechnikai változásokról Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester személyesen tartott lakossági tájékoztatót a Vadász Utcai Idősek Klubjában.

Bővebben, Link

Lezárták a Vadász utcát: csak a keddi napra, de számítsatok rá -Ittlakunk.hu-

Forrás: Belváros ittlakunk.hu 2019.10.15.

Lezárták a Vadász utcát a Nagysándor József utca és a Bank utca között, valamint a Báthory utca és a Nagysándor József utca között egy szakaszon átépítés miatt - jelezte a BKK

Bővebben, Link

Vadász utca: megkezdődött a nagy átépítés, változik a forgalmi rend

Forrás: Belváros ittlakunk.hu 2019.10.15.

Az önkormányzat megrendelésére október 14-étől megkezdődtek a "Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása" elnevezésű beruházás munkálatai. Ezek során a Vadász utcának a Bank utca és Báthory utca közötti szakasza, illetve a Nagysándor József utca teljes hosszában, faltól falig megújul - írta az önkormányzat közösségi oldala.

Bővebben, Link

  1. Legfrissebb hírek

2020. október végétől érvényes forgalmi rend a Vadász és Nagysándor József utcák környezetében