logo
Text Size

Ingyen WIFI Belváros új Főutcáján

Forrás: Mai Belváros 2010. 09.08.

 

 

Bővebben, PDF

Főutca Erzsébet tere

Forrás: Mai Belváros 2010. 08.11.

 

 

Bővebben, PDF

Dícséret a Főutcának

Forrás: Mai Belváros 2010. 07.01.

 

 

Bővebben, PDF

Főutca: aki bújt, aki nem...

Forrás: Metropol.hu 2010.04.16.

Végigsétáltunk a belváros új főutcáján egy fiatal építésszel, a véleményét kérve. Bekandikáltunk az üzletek portálja mögé is néhány kérdés erejéig.

Bővebben, PDF

Átadták a pesti belváros új főutcáját

Forrás: DrInfo.hu 2010.04.10.
A Budapest Szíve program részeként, több mint 1,9 milliárd forintos európai uniós támogatással teljesen megújult a főváros V. kerületének egy impozáns része, amely így nem csak a turisták számára teszi vonzóbbá a belvárost, de az autósforgalom csökkenésével élhetőbb környezetet teremt a kerület lakóinak.

Bővebben, PDF

Töb­b ezer autóval kevesebb les­z a történelmi városrészben

Forrás: Helyi Téma Online 2010.04.09.

Belváros Új Főutcájának elkészültével, április 6-tól új forgalmi rend lépett érvénybe kerületünkben. A változás leginkább a Belváros déli részét, az Erzsébet teret, illetve a Szabadság teret érinti. A megújult történelmi városmag megszabadul a napi tizenháromezer autót jelentő átmenő forgalomtól, de a célforgalom számára továbbra is megközelíthető marad a terület.

Bővebben, PDF

A legjobb, ami a pesti belvárossal történhetett – Nagyítás

Forrás: HVG.hu 2010. 04.08.

A parlamenti választások előtt, ügyesen időzítve adták át az V. kerületi presztízsberuházást, a belváros új főutcáját. Csökkentett autóforgalom, szélesebb járdák, több biciklitároló, mozgásérzékelős szökőkút. Tekintse meg fotóriportunkat!

 

Bővebben, PDF

Nem növeli a forgalmat a belváros új főutcája

Forrás: Duna Televízió 2010.04.06.

Előreláthatólag nem okoz majd problémát a közlekedésben az új belvárosi forgalmi rend, az autósok új útvonalakat keresnek, a lakók pedig továbbra is parkolhatnak az új főutcában és környékén - közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) kedden.

Bővebben, PDF

  1. Legfrissebb hírek