Belváros Önkormányzata megújítja a Ferenczy István utcát

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Belváros új Főutcájának kiépítése I. ütem projekt keretén belül már átépült a Ferenczy István utcának a Károlyi utcához csatlakozó teresedése, most az utca további szakaszának megújítására is sor kerül.

Előreláthatóan 2016. május 17-től elkezdődik az utca faltól-falig történő megújítása a gépjárműforgalom és parkolás teljes korlátozása mellett.

Belváros Önkormányzata az átalakítást a Főutca arculatához illeszkedve végzi el. Ennek megfelelően a jelenlegi szegélytávolság megtartása mellett, a járda természetes mészkő, az útpálya pedig gránit burkolatot kap. A gyalogosok az autós forgalomtól elkülönítetten, kiemelt járdán sétálhatnak. A felújítás során a forgalomirányító táblák és hulladékgyűjtők is felújításra illetve cserére kerülnek.

A Ferenczy István utcában a gépjárműforgalom korlátozásával járó munkálatok várhatóan a nyár végén fejeződnek be.

A munkálatokról tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. kommunikációs vezetőjétől a 06-1-428-0425-ös telefonszámon és az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az átépítés alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Bízunk benne, hogy az újabb közterület-megszépítéssel az Ön megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, 2016. május 12.

 

Tisztelettel:

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.